Kandidaat nr. 9 GR 2022 VVD Noardeast Fryslân / Secretaris

 Geboren en getogen in het prachtige dorp Ferwert ben ik als 53 jarige trotse inwoner van de gemeente Noardeast-Fryslân. Met mijn man, 2 jongens en hond Rana wonen wij prachtig rustig en naar alle tevredenheid al 30 jaar op dezefde plek.

Ik kom uit een ondernemersgezin, hard werken voor goede doelstellingen was de basisregel binnen ons gezin. Openheid, eerlijkheid zijn woorden die voor mij veel betekenis hebben.

Sinds mijn 25e ben ik al politiek actief. Ik ben begonnen als schaduwfractielid van voormalig VVD Ferwerderadiel. In 2016 ben ik secretaris geworden van de afdeling Ferwerderadiel. Na de fusie van de gemeenten ben ik nu secretaris van Lokaal Netwerk VVD Noordoost Friesland. Deze afdeling bestaat uit de gemeente Noardeast-Fryslân en de gemeente Dantumadiel. 

Bestuurlijk zit ik op mijn plek en neem mijn taken enorm serieus. Graag zou ik deze taken willen uitbreiden met de taken van raadslid. 

Ik vind het belangrijk dat de gemeentelijke politiek open en toegangkelijk is voor iedereen. Dat de inwoners van de gemeente gehoord worden en hun meningen ergens toe doen!