Ondersteunend raadslid.

 

 

Even voorstellen, mijn naam is Brant Visser, geboren in Damwâld en een trotse wâldpyk. Op mijn 18e ging ik naar Groningen waar ik mijn doctoraalstudie biochemie heb afgerond. Tijdens mijn studie was ik veel met muziek bezig zo trad ik in die tijd veel op met de band Swiet en Bjuster. De professor was op maandagochtend daar iets minder blij mee. Toch heeft hij mij daarin gestimuleerd en zelf heb ik mij toen voorgenomen dat ik dingen onderneem naast mijn gewone werk. Samen ergens voor gaan is een kenmerk van mij.

 Overdag geef ik leiding aan het Techniek Expertise Centrum. Het doel is een duurzame samenwerkingsstructuur tussen ondernemers, onderwijsinstellingen en overheid. Kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisverspreiding staat centraal. Verbinding is het sleutelwoord. Regelmatig mag ik landelijk meepraten in Den Haag over de financiering van het voortgezet onderwijs en de inhoud van de lerarenopleidingen.

 Na in totaal 8 jaar in het bestuur van het vcbo Kollumerland te hebben gezeten, brak er een nieuwe periode voor mij aan. In 2012 kwam ik in het bestuur terecht van de VVD Kollumerland c.a. In maart 2014 mocht ik aantreden als raadslid. Ik ben trots op wat de VVD de afgelopen coalitieperiode voor elkaar heeft gekregen: Hart van Hallum, kantine vv Lauwers, voetbalvelden Kollum en Kollumerzwaag, nieuwbouw van verschillende basisscholen, het suderIe project, regenboogvlag en vele andere dingen.

Linkedin https://nl.linkedin.com/in/brant-visser-5193a911b

Facebook httpps://www.facebook.com/NancyAndTheSinatras