Kandidaat nr. 2 GR 2022 VVD Noardeast Fryslân

 

Mijn naam is Anton van der Aar ben 55 jaar en sinds een jaar in Niawier. Daarvoor heb ik altijd in Dokkum gewoond en zit nu zo’n 15 jaar in de gemeenteraad. Eerst voor de voormalige gemeente Dongeradeel en nu dik 3 jaar voor de gemeente Noardeast Fryslân. Van beroep ben ik freelance financieel manager, maar heb sinds kort mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald ben dan ook parttime werkzaam als vrachtwagenchauffeur.
Mijn drijfveer in de politieke arena is dat ik mij wil inzetten voor de goede dingen. Als liberaal vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen keuzes mag maken en moet leren met vallen en opstaan. Dit betekent ook dat als de keuzes niet goed uitpakken, je in eerste instantie ze zelf probeert op te lossen. De overheid moet er altijd zijn om de grote pechvogels te kunnen opvangen.
Waar ik mij altijd sterk voor heb gemaakt en zal blijven doen is de bedrijvigheid in onze regio. Leuk werk, een goed salaris en een prettige werkomgeving zijn daarbij belangrijke voorwaarden.
Dat betekent dat voor bedrijven het makkelijker moet worden gemaakt om te groeien en dat er niet onnodige regelgeving moet worden verzonnen om de ondernemers af te remmen.
Ik ga graag nog voor een termijn als raadslid. En hoop dat ik op je stem kan rekenen.
Stem 16 maart, Stem VVD, lijst 5, nummer 2